HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBibimbap
topBanner
Bibimbap

Bibimbap

med oksekød, pak choi & svampe

Populær

Den koreanske nationalret er skabt for over 1000 år siden og er løbende blevet videreudviklet. Almindelige mennesker spiste bibimbap på nytårsaften for at slippe af med rester til det nye år - løsningen var simpelthen at lægge alt i en skål og blande det sammen. Vi har dog ikke brug for et nyt år for at have en grund til at lave bibimbap. Vores version kan prale af hakket oksekød marineret i hvidløg og ingefær, som sammen med jasminris forbedrer smagen af ​​de vitaminrige grøntsager.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:sulfitterglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

12.5 ml

Champignon

25 g

Forårsløg

25 ml

Gulerod

250 g

Ingefær

10 g

Hvidløgsfed

3 dl

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Ketchup

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Hakket oksekød

Sriracha

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2112.2925 kJ
Kalorier (kcal)504.85 kcal
Fedt12.65 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat68.2937 g
Sukker4.5 g
Protein31.69 g
Salt4.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* (se ingrediensliste) i kog i en gryde. Tilsæt ris og et nip salt*. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær svampe i tynde skiver. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak pak choi groft. Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Vend det hvide forårsløg med hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.] og et nip salt*. Stil til side. Bland ketchup, sojasauce og sriracha [1/2 pakke, 2 pers.] i en anden lille skål. TIP: Sriracha er stærk, så vær forsigtig!

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og svampe i 3-5 min. Tilsæt pak choi, hvidløg og ingefær i 1 min. Overfør til en skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 3-4 min. Skru op til høj varme, og steg i 3 min, eller indtil sprødt. Tag panden af varmen, og tilsæt grøntsager og srirachadressing. Rør rundt indtil opvarmet, og smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

6

Hæld væde fra forårsløg gennem en si. Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød, grøntsager og det hvide forårsløg. Drys med det grønne forårsløg.