Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Lime
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
150 g
Portobello
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
½ pose
Kruspersille
½ stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
½ stk
Mango
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
2 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Skær lime i både.
Hak persille fint.
Bland fraiche, persille, vand, salt og et nip peber i en lille skål.
Hak svampe groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil bløde.
Sænk til middel varme.
Tilsæt BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og vand, og steg videre i 2-3 min.
Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Snit forårsløg fint.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Bland kålsalat, gulerod, limesaft, salt og et nip peber i en stor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med svampe, salat, avocado, rødløg og mango.
Krydr avocado med et nip salt.
Top med fraiche og forårsløg.
Server med resterende limebåde.