topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & srirachayoghurt

En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn rissalat med peberfrugt, gulerod og majs. Vi topper med en lækker srirachayoghurt og så kan I bare komme i gang med at spise!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Peberfrugt

100 g

Basmatiris

1 dåse

Majs

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)541 kcal
Energi (kJ)2263 kJ
Fedt31.32 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat30.96 g
Sukker22.9 g
Protein36.08 g
Salt3.4 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk dl | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg grøntsager
2

Hak peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Snit purløg fint. Hæld væde fra majs. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt Tex-Mex, majs, gulerod og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

Forbered kød
3

Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tag panden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt. Bland sriracha [1/2 pakke, 2P] og yoghurt i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland majsris
5

Vend peberfrugt, gulerod og majs i gryden med færdigkogt ris, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret majsris og svinekød i dybe tallerkener. Dryp med srirachayoghurtDrys med purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image