HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Marineret Svinekød
topBanner
BBQ-marineret svinekød

BBQ-marineret svinekød

med majsris & srirachayoghurt

En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn rissalat med peberfrugt, gulerod og majs. Vi topper med en lækker srirachayoghurt og så kan I bare komme i gang med at spise!

Tags:StærkHurtigUnder 650 kcal
Allergener:sennepsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Basmatiris

1 stk

Majs

1 stk

Gulerod

75 g

Hvidløgsfed

2 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

5 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Tex-Mex

1 spsk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Smør* (trin 1)

3 dl

Salt* (trin 1)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2263.4392 kJ
Kalorier (kcal)540.975 kcal
Fedt31.317 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat30.9608 g
Sukker22.9 g
Protein36.0802 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk dl | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Snit purløg fint. Hæld væde fra majs. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt Tex-Mex, majs, gulerod og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.

3

Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tag panden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt. Bland sriracha [1/2 pakke, 2P] og yoghurt i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Vend peberfrugt, gulerod og majs i gryden med færdigkogt ris, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret majsris og svinekød i dybe tallerkener. Dryp med srirachayoghurtDrys med purløg.