En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn rissalat med peberfrugt, gulerod og majs. Vi topper med en lækker srirachayoghurt og så kan I bare komme i gang med at spise!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Peberfrugt
100 g
Basmatiris
1 dåse
Majs
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
1 pose
Purløg
1 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk dl | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak peberfrugt og gulerod (uskrællet) fint. Snit purløg fint. Hæld væde fra majs. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt Tex-Mex, majs, gulerod og peberfrugt, og steg i 5 min. Overfør til en skål.
Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg svinekød i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Tag panden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt. Bland sriracha [1/2 pakke, 2P] og yoghurt i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Vend peberfrugt, gulerod og majs i gryden med færdigkogt ris, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret majsris og svinekød i dybe tallerkener. Dryp med srirachayoghurt. Drys med purløg.