Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Rød chili
½ stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
90 g
Salat
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
½ stk
Rødløg
1 stk
Baguette
2 stk
Æg
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skær gulerod og agurk i tynde stave. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver.
Skær brød over på tværs og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.
Hak mynte fint. Hak koriander (med stilk) fint. Snit chili fint (med kerner).
Hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland mayonnaise, asiatisk dressing og hvidløg i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.
Dryp overbolle med sojasauce. Smør underbolle med mayodressing. Fyld med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, koriander og chili.