HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBánh Mì
topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med spejlæg, grøntsager & myntemayo (OBS! Æg medfølger ikke)

Tag en tur gennem Ho Chi Minh-byens travle gader og smag på en ægte vietnamesisk klassiker smurt med mynte og koriander. Æg og rødløg smelter i munden, og eventyret krydres med chili og hvidløg.

Tags:VegetariskStærkHurtig
Allergener:ægsennepglutensesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mynte & koriander

20 g

Chili

25 ml

Hvidløgsfed

2 stk

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, sesam, soja)

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Hjertesalat

Gulerod

Agurk

Rødløg

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1113.3624 kJ
Kalorier (kcal)266.1 kcal
Fedt24.17 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat5.1 g
Sukker3.7 g
Protein7.54 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bræk hjertesalat i store stykker. Skær gulerod og agurk i tynde stave. Skær rødløg [½ stk, 2 pers.] i tynde, halve skiver.

2

Skær brød over på tværs og på langs. Varm i ovnen i 3-4 min.

3

Hak mynte fint. Hak koriander (med stilk) fint. Snit chili fint (med kerner).

4

Hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland mayonnaise, asiatisk dressing og hvidløg i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. 

6

Dryp overbolle med sojasauce. Smør underbolle med mayodressing. Fyld med hjertesalat, gulerod, agurk, rødløg, spejlæg*, koriander og chili.