I aften laver vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprødt brød, sennep, ketchup, kålpølse, bacon-løgchutney og syltet agurk. Dejligt tilbehør er hjemmelavede kartoffelbåde, trøffelmayo og grillet spidskål med ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
320 g
Kålpølse
70 g
Bacon, tern
1 stk
Rødløg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 ml
Trøffelolie
200 g
Spidskål
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 4)
4 spsk
Ketchup (step 6)
1 tsk
Sukker (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Bland hvidvinseddike, sukker [½ tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Skær spidskål i både (1 pr. person).
Prik hul i pølser med en gaffel.
Placer pølser og spidskål på en anden bageplade med bagepapir.
Dryp spidskål med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag i ovnen i 15 min, eller indtil spidskålen er gylden og pølserne er gennemstegte.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 stk, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.
Imens, hak rødløg fint.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Vend rødløg i skålen med bacon.
Varm pølsebrød direkte på risten i ovnen i 2-3 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Imens, bland mayonnaise og trøffelolie [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Smør pølsebrød med sennep og ketchup [4 spsk | 8 spsk].
Fyld med pølser, bacon-løgchutney og agurk.
Server med kartoffelbåde, trøffelmayonnaise og spidskål.
Top spidskål med finrevet ost [1/2 pakke, 2P].