Bacon- og løgtoppede hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bacon- og løgtoppede hotdogs

Bacon- og løgtoppede hotdogs

med stegt spidskål og trøffelmayonnaise

I aften laver vi hotdogs med et spændende twist. Vi bygger vores hotdogs med sprødt brød, sennep, ketchup, kålpølse, bacon-løgchutney og syltet agurk. Dejligt tilbehør er hjemmelavede kartoffelbåde, trøffelmayo og grillet spidskål med ost.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Havre
Gluten
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

320 g

Kålpølse

70 g

Bacon, tern

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 ml

Trøffelolie

200 g

Spidskål

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 4)

4 spsk

Ketchup (step 6)

1 tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5627 kJ
Kalorier (kcal)1345 kcal
Fedt69.5 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat129.2 g
Sukker28.6 g
Protein47.9 g
Salt6.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Bland hvidvinseddike, sukker [½ tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål. 

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Bag kål og pølser
3

Skær spidskål i både (1 pr. person).

Prik hul i pølser med en gaffel. 

Placer pølser og spidskål på en anden bageplade med bagepapir.

Dryp spidskål med olivenolie, og krydr med salt og peber.

Bag i ovnen i 15 min, eller indtil spidskålen er gylden og pølserne er gennemstegte.

Lav bacon-løgchutney
4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon [1/2 stk, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.

Imens, hak rødløg fint. 

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Vend rødløg i skålen med bacon.

Varm pølsebrød
5

Varm pølsebrød direkte på risten i ovnen i 2-3 min, når kartoflerne har 5 min tilbage. 

Imens, bland mayonnaise og trøffelolie [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Server
6

Smør pølsebrød med sennep og ketchup [4 spsk | 8 spsk].

Fyld med pølser, bacon-løgchutney og agurk. 

Server med kartoffelbåde, trøffelmayonnaise og spidskål. 

Top spidskål med finrevet ost [1/2 pakke, 2P].