Tacos er altid et hit blandt sultne familiemedlemmer og gæster! Hvis du er træt af den klassiske version med hakket kød og Tex-Mex-krydderier, så prøv denne grønne version. Her gyldensteges plantefars og krydres med Ginger Ninja, sød chilisauce, sojasauce og ingefær. De lune tortillabrød serveres med kålrabisalat, syltede rødløg og sprøde, hakkede peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Glaskål, hvid
150 g
Spidskål, skåret
½ stk
Lime
2 stk
Gulerod
½ stk
Rødløg
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
40 g
Sød chilisauce
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Sukker (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Skær rødløg i tynde skiver [1/2 stk, 2P], og bland med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stork skvæt limesaft i en lille skål.
Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm stykker.
Bland glaskål, spidskål, asiatisk mayonnaise og salt [1/4 spsk | 1/2 spsk] i en stor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og gulerod med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, et nip salt og vand [1 spsk | 2 spsk], og steg i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, hak peanuts groft.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fordel salat i tortillabrød.
Top med plantefars og rødløg.
Drys med peanuts.