Asiatisk snackbræt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asiatisk snackbræt

Delevenlig ret | med gyoza, pak choi og sprøde rejer

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med asiatiske delikatesser! Du kan se frem til pankopanerede kongerejer med sød chilisauce, grøntsagsgyoza toppet med asiatisk dressing og forårsløg, og ikke mindst herlig ovnbagt pak choi med soja-hvidløgsmarinade og sort sesammayonnaise. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!

Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Crustaceans
Senf
Sesamzaad
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

40 g

Asiatisk dressing

1 stk

Forårsløg

150 g

Kongerejer

25 g

Panko

50 g

Sort sesammayonnaise

80 g

Sød chilisauce

2 stk

Pak choi

25 ml

Sojasauce

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til dressing

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til rejer

½ stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til fisk

½ dl

Vand til gyoza

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3069 kJ
Kalorier (kcal)734 kcal
Fedt37.5 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat72.7 g
Sukker31.9 g
Kostfibre7.3 g
Protein24.4 g
Kolesterol78.1 mg
Salt8.4 g
Trans Fat0.1 g
Potassium502.8 mg
Calcium127.9 mg
Iron1.4 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Skær pak choi i kvarte.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland sojasauce, olivenolie og hvidløg i en lille skål.

Overfør pak choi til en bageplade med bagepapir, og top med sojamarinade.

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil pak choi er mør.

2

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et stort nip peber, og vend sammen. 

Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt halvdelen til skålen med rejer, og vend sammen.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Brug resterende æg i en anden ret.

3

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er gylden.

Tilsæt vand, og dæk til. Damp i 2-3 min, eller indtil gyozaer er gennemvarme og vandet er fordampet.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Hvis du ikke har et låg, kan du dække stegepanden med sølvpapir.

4

Anret rejer på en lille tallerken, og server med sød chilisauce i en lille skål.

Anret gyoza på en lille tallerken, dryp med asiatisk dressing, og drys med forårsløg.

Anret med pak choi på en tallerken, og server med sort sesammayonnaise.