Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med dette overdådige snackbræt fyldt med asiatiske delikatesser! Du kan se frem til pankopanerede kongerejer med sød chilisauce, grøntsagsgyoza toppet med asiatisk dressing og forårsløg, og ikke mindst herlig ovnbagt pak choi med soja-hvidløgsmarinade og sort sesammayonnaise. Med dette snackbræt bliver der simpelthen ikke et øje tørt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
40 g
Asiatisk dressing
1 stk
Forårsløg
150 g
Kongerejer
25 g
Panko
50 g
Sort sesammayonnaise
80 g
Sød chilisauce
2 stk
Pak choi
25 ml
Sojasauce
1 stk
Hvidløgsfed
½ spsk
Olie til dressing
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til rejer
½ stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til fisk
½ dl
Vand til gyoza
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Skær pak choi i kvarte.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland sojasauce, olivenolie og hvidløg i en lille skål.
Overfør pak choi til en bageplade med bagepapir, og top med sojamarinade.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil pak choi er mør.
Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og et stort nip peber, og vend sammen.
Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt halvdelen til skålen med rejer, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Brug resterende æg i en anden ret.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er gylden.
Tilsæt vand, og dæk til. Damp i 2-3 min, eller indtil gyozaer er gennemvarme og vandet er fordampet.
Imens, snit forårsløg fint.
TIP: Hvis du ikke har et låg, kan du dække stegepanden med sølvpapir.
Anret rejer på en lille tallerken, og server med sød chilisauce i en lille skål.
Anret gyoza på en lille tallerken, dryp med asiatisk dressing, og drys med forårsløg.
Anret med pak choi på en tallerken, og server med sort sesammayonnaise.