Skip to main content

Rød grøntsagskarry og friske udonnudler

med broccoli og saltede peanuts

Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores grøntsagskarry. Denne ret indfanger essensen af ​​det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Sesam
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Peberfrugt

1 stk

Koriander

1 stk

Citrusfrugt

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

250 g

Broccoli

30 g

Rød karrypasta

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Soja)

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Chili

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Løg

180 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til pasta

Næringsindhold

Energi (kJ)2466 kJ
Kalorier (kcal)589 kcal
Fedt26.8 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker19.8 g
Kostfibre11.2 g
Protein17.7 g
Kolesterol0.3 mg
Salt5.1 g
Potassium609.9 mg
Calcium79.2 mg
Iron1.5 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.

2

Imens, hak løg groft. 

Halver citrusfrugt.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og peberfrugt med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Ga-Laksa og rød karrypasta, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende. 

4

Tilsæt kokosmælk, asiatisk woksauce, ingefærpasta og vand, og lad simre i 2-3 min på middel varme.

5

Tilsæt nudler, og kog i 3-4 min eller indtil nudler skiller fra hinanden. 

Tilsæt citrusfrugtsaft, og krydr med salt og et nip peber. 

6

Anret nudler og karrysauce i dybe tallerkener. 

Top med broccoli og groftrevne korianderblade. 

Drys med chili og peanuts.