Tag dine smagsløg med på en tur til Asien med vores grøntsagskarry. Denne ret indfanger essensen af det asiatiske køkken, og kombinerer dristige smage og aromatiske krydderier.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Peberfrugt
1 stk
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
250 g
Broccoli
30 g
Rød karrypasta
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Hvede, Sesam, Soja)
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Chili
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Løg
180 ml
Kokosmælk
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til pasta
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil mør.
Imens, hak løg groft.
Halver citrusfrugt.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og peberfrugt med et nip salt i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Ga-Laksa og rød karrypasta, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, asiatisk woksauce, ingefærpasta og vand, og lad simre i 2-3 min på middel varme.
Tilsæt nudler, og kog i 3-4 min eller indtil nudler skiller fra hinanden.
Tilsæt citrusfrugtsaft, og krydr med salt og et nip peber.
Anret nudler og karrysauce i dybe tallerkener.
Top med broccoli og groftrevne korianderblade.
Drys med chili og peanuts.