HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med cremet svampesauce og stegte forårsløg

Premium

Her byder vi på en spændende luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Vi skal nemlig lave supermør, perfekt stegt striploin steak. Vidunderligt tilbehør er fritter lavede af rodfrugter, sprødstegte forårsløg og en fantastisk svampesauce med masser af smør, fløde og persille!

Allergener:mælkægsennepglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

4 g

Kyllingebouillon

300 g

Rodfrugtsmix

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Kruspersille

4 g

Jorden Rundt

(Indeholderæg, sennep)

100 g

Østershatte

7.5 g

Worcestershire sauce

(Indeholdersennep, gluten, soja)

2 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)731.7724 kcal
Energi (kJ)3061.7358 kJ
Fedt39.336 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat51.9719 g
Sukker15.3 g
Protein41.5903 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær rodfrugter (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Jorden Rundt, og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak østershatte groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille [1/2 pose, 2P] fint. Skær ender af forårsløg.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen. Steg forårsløg i 3-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, krydr med et nip peber*, og dæk til med sølvpapir. 

5

Smelt en klat smør* i samme stegepande. Steg østershatte og hvidløg i 2-3 min. Skru ned til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde, worcestershire sauce [1 tsk | 2 tsk], kyllingebouillon, halvdelen af persille og et nip salt* og peber*, og lad simre i 2-3 min. Skær bøffer i skiver, og tilsæt kødsaft til stegepanden.

6

Anret fritter, forårsløg og bøffer på tallerkener. Øs svampesauce over. Drys med resterende persille.