Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med cremet svampesauce og stegte forårsløg

Her byder vi på en spændende luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Vi skal nemlig lave supermør, perfekt stegt striploin steak. Vidunderligt tilbehør er fritter lavede af rodfrugter, sprødstegte forårsløg og en fantastisk svampesauce med masser af smør, fløde og persille!

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

4 g

Kyllingebouillon

300 g

Rodfrugtsmix

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

½ pose

Kruspersille

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

100 g

Østershatte

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

2 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)732 kcal
Energi (kJ)3062 kJ
Fedt39.34 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat51.97 g
Sukker15.3 g
Protein41.59 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Skær rodfrugter (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Jorden Rundt, og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Hak østershatte groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille [1/2 pose, 2P] fint. Skær ender af forårsløg.

Steg forårsløg
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen. Steg forårsløg i 3-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, krydr med et nip peber*, og dæk til med sølvpapir. 

Lav svampesauce
5

Smelt en klat smør* i samme stegepande. Steg østershatte og hvidløg i 2-3 min. Skru ned til middel varme, og tilsæt madlavningsfløde, worcestershire sauce [1 tsk | 2 tsk], kyllingebouillon, halvdelen af persille og et nip salt* og peber*, og lad simre i 2-3 min. Skær bøffer i skiver, og tilsæt kødsaft til stegepanden.

Server
6

Anret fritter, forårsløg og bøffer på tallerkener. Øs svampesauce over. Drys med resterende persille.