Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med rødvinssauce, tomatsalat & rosmarinfritter

PREMIUM

En luksus weekendret, perfekt til gæster, eller bare når familien skal forkæles lidt ekstra. I aften laver vi nemlig en supermør Angus Striploin-bøf i lækker marinade. Lækkert tilbehør er tomatsalat med rucola og persille, rosmarinfritter, og en fantastisk rødvinssauce.

Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

300 g

Angus Striploin

1 stk

Bøftomat

1 stk

Grøn tomat

½ stk

Skalotteløg

40 g

Rucola

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

7.5 ml

Balsamico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)898 kcal
Energi (kJ)3759 kJ
Fedt56.94 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat57.43 g
Sukker12.1 g
Protein38.89 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Mariner bøffer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland Middelhavsdrøm, hvidløg og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend bøffer i skålen, og stil til side.

Bland tomatsalat
3

Hak rucola og persille groft. Skær tomater i tynde skiver. Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P.] fint. Bland rucola, persille, tomater, skalotteløg, balsamico [1/2 pakke, 2P.] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav rødvinssauce
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt vand* [1/2 dl | 1 dl] og rødvinssauce. Rør godt rundt, bring i kog , og lad simre i 1-2 min. TIP: Saften fra bøfferne giver saucen ekstra smag, så vask ikke stegepanden!

Server
6

Anret bøffer og tomatsalat på tallerkener. Dryp med rødvinssauce. Server med fritter og aioli.