HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAngus Striploin
topBanner
Angus Striploin

Angus Striploin

med rødvinssauce, tomatsalat & rosmarinfritter

Premium

En luksus weekendret, perfekt til gæster, eller bare når familien skal forkæles lidt ekstra. I aften laver vi nemlig en supermør Angus Striploin-bøf i lækker marinade. Lækkert tilbehør er tomatsalat med rucola og persille, rosmarinfritter, og en fantastisk rødvinssauce.

Allergener:sulfitterægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rosmarin

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

300 g

Angus Striploin

1 stk

Bøftomat

1 stk

Grøn tomat

½ stk

Skalotteløg

40 g

Rucola

1

Bredbladet persille

60 g

Rødvinssauce

(Indeholdersulfitter)

80 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

7.5 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ dl

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3715.2771 kJ
Kalorier (kcal)887.9725 kcal
Fedt56.894 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat55.8301 g
Sukker10.5 g
Protein38.4933 g
Salt1.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland Middelhavsdrøm, hvidløg og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend bøffer i skålen, og stil til side.

3

Hak rucola og persille groft. Skær tomater i tynde skiver. Hak skalotteløg [1/2 stk, 2P.] fint. Bland rucola, persille, tomater, skalotteløg, balsamico [1/2 pakke, 2P.] og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til et rent skærebræt, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt vand* [1/2 dl | 1 dl] og rødvinssauce. Rør godt rundt, bring i kog , og lad simre i 1-2 min. TIP: Saften fra bøfferne giver saucen ekstra smag, så vask ikke stegepanden!

6

Anret bøffer og tomatsalat på tallerkener. Dryp med rødvinssauce. Server med fritter og aioli.