topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'Sloppy Joe'

Amerikansk 'Sloppy Joe'

med rødkålsslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Soja
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

225 g

Hakket oksekød

½ stk

Forårsløg

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3756 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt41.6 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat97.5 g
Sukker18.4 g
Protein35.5 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg [½ stk, 2P] fint.

Pisk mayonnaise, vand [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber sammen i en mellemstor skål.

Steg hakket oksekød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

Varm boller
5

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Server
6

Del boller på midten.

Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw. 

Server med fritter og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image