Amerikansk 'BLT'-brioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BLT'-brioche

Amerikansk 'BLT'-brioche

med cremet ranchdressing og æblesalat

"BLT" står for "bacon, lettuce and tomato" - altså bacon, salat og tomat - og er en klassisk amerikansk sandwich. Vi laver vores version på luftige briocheboller og serverer med sprøde fritter, hjemmelavet ranchdressing og en sprød æblesalat.

Allergener:
Selleri
Sennep
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Tomat

½ stk

Salat

500 g

Kartofler

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

40 g

Rucola

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4002 kJ
Kalorier (kcal)956 kcal
Fedt51.3 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat102 g
Sukker22.4 g
Protein27.1 g
Salt5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche, mayonnaise, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Skyl rucola.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Skær tomat i tynde skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bag bacon
4

Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød, når der er 15 min tilbage af fritternes tilberedningstid

Varm boller
5

Del boller på midten.

Placer direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Bland rucola, æble, salt og olivenolie i en stor skål.

Server
6

Anret fritter og salat på tallerkener.

Smør boller med en smule ranchdressing.

Fyld med bacon, salat og tomat, og krydr med et nip salt og peber.

Server med resterende ranchdressing.