
Pizza kan laves på mange måder. Denne American style pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Panamad
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
50 g
Mozzarella, strimlet
(Indeholder: Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
195 g
Hakkede tomater
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

Hak tomat fint, og overfør til en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber* , og vend eventuelt med en smule olivenolie*.

Skær pizza ud i mindre stykker. Top med tomat.

