HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerican Style Oksekødspizza
topBanner
American style oksekødspizza

American style oksekødspizza

med frisk tomat og kraftig BBQ-sauce

Pizza kan laves på mange måder. Denne American style pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælksennepsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Pizzadej

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4347.5942 kJ
Kalorier (kcal)1039.1 kcal
Fedt34.931 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat116.4486 g
Sukker22.9 g
Protein49.628 g
Salt9.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.

3

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

5

Hak tomat fint, og overfør til en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber* , og vend eventuelt med en smule olivenolie*.

6

Skær pizza ud i mindre stykker. Top med tomat.