Yoghurtmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

Saftige kyllingestrimler, marineret i citron, hvidløg, ras el hanout og græsk yoghurt, stegt til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med hvidløgsyoghurt og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Saha-Ras

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Bredbladet persille

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)656 kcal
Energi (kJ)2744 kJ
Fedt11.17 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker23.2 g
Protein50.04 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland et skvæt citronsaft, salt* [1/2 tsk I 1 tsk], Saha-Ras, halvdelen af yoghurt og halvdelen af hvidløg i en stor skål, og krydr med et nip peber*. Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og vend i skålen med marinade.

Kog perlecouscous
3

Bring vand* [4 dl I 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland perlecouscous
5

Hak persille fint. Bland resterende yoghurt og hvidløg i en lille skål, og smag til med salt* og peber*. Vend persille (gem lidt anretning) og citronskal i gryden med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener. Dryp med resterende hvidløgsyoghurt. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image