Skip to main content
Stegte 'yaki udon'-nudler med rumpsteak

Stegte 'yaki udon'-nudler med rumpsteak

med pak choi og svampe

'Yaki udon' er en japansk wokret, der består af tykke, glatte, hvide udonnudler, som blandes med en sojabaseret sauce, kød og grøntsager. Yaki udon er nemt og hurtigt at lave, og det udnytter vi i denne premiumopskrift! Her steger vi pak choi og svampe, og blander med nudler, sojasauce og hoisinsauce. Vi topper med saftige skiver af rumpsteak og forårsløg, og serverer med limesyltet sesamagurk.

Tags:
Mælkefri
Mere grønt
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sesamzaad
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

440 g

Udonnudler

200 g

Champignon

1 stk

Løg

1 stk

Pak choi

60 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2909 kJ
Kalorier (kcal)695 kcal
Fedt15.2 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat87.5 g
Sukker18.6 g
Kostfibre10.4 g
Protein50.3 g
Salt6.3 g
Potassium687.6 mg
Calcium65.8 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt.

Bland halvdelen af sojasauce, halvdelen af hoisinsauce og et stort nip peber i en mellemstor skål.

Vend bøffer i skålen, og stil til side for at marinere.

VIGTIGT: Denne opskrift bruger halvdelen af mængden af nogle ingredienser - tjek ingredienslisten!

2

Skær agurk i tynde skiver.

Halver lime. 

Bland et stort skvæt limesaft, sesamfrø, sukker, vand og salt i en lille skål. 

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

3

Hak pak choi groft.

Skær løg i 2 cm både.

Skær svampe og forårsløg i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

4

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg løg, pak choi og svampe i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt resterende sojasauce og hoisinsauce, udonnudler og vand, og steg i 2-3 min.

Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret 'yaki udon' i dybe tallerkener.

Top med bøffer og forårsløg.

Server med agurk.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image