Skip to main content
Cremet cannellinibønne- og majssuppe

Cremet cannellinibønne- og majssuppe

med tortillachips og chili

3.6
(55)

Bring lidt af Mexico til spisebordet med vores Cremet cannellinibønne- og majssuppe! Vi krydrer suppen med spiskommen, og topper med fantastiske, farvestrålende smagsgivere: frisk chili, koriander, limesaft, revet gouda og syrlig fraiche. Vi serverer vores varmende suppe med sprøde tortillachips.

Tags:
Stærk
Blenderopskrift
Allergener:
Selleri
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

380 g

Cannellinibønner

1 stk

Majs

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

2 g

Spidskommen, stødt

1 g

Oregano, tørret

(Kan indeholde spor af: Mælk, Rug, Byg, Havre, Hvede, Spelt, Kamut, Khorasanhvede, Sennep, Gluten)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Koriander

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

1 stk

Citrusfrugt

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

150 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Chili

250 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til suppe

2 dl

Mælk til suppe

½ tsk

Salt til suppe

Energi (kJ)3763 kJ
Kalorier (kcal)899 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat105.3 g
Sukker18 g
Kostfibre16.2 g
Protein32.7 g
Salt4.2 g
Potassium128.9 mg
Calcium23 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Skyl cannellinibønner.

Hæld væde fra majs.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kartoffel, hvidløg, cannellinibønner, majs, grøntsagsbouillon, spidskommen og oregano, og steg i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber.

Lav suppe
3

Tilsæt vand, mælk, salt og et nip peber, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, og lad simre under låg i 10-12 min, eller indtil tyknet og grøntsager er bløde.

Forbered topping
4

Imens, flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver. 

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Mos bønner og kartofler
5

Brug en kartoffelmoser eller gaffel til at mose nogle af cannellinibønnerne og kartoflerne i den færdige suppe, så teksturen bliver mere cremet.

TIP: Brug en stavblender, hvis du har en.

Server
6

Anret suppe i skåle.

Top med chili, koriander, gouda og fraiche.

Server med tortillachips og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image