Veggie kebab style pulled beans
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie kebab style pulled beans

Veggie kebab style pulled beans

with fries and herb yoghurt

Blev du også fanget af det spændende navn på denne opskrift? Vi lover, at resultatet ikke vil skuffe dig. Vi laver en fantastisk risotto, der får en vidunderlig smag og smuk grøn farve af spinat, basilikum og calabresepesto. Spændende tilbehør er balsamicobagte grønne bønner og cherrytomater.

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Proteinrig
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

1 stk

Rødbede

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2676 kJ
Kalorier (kcal)640 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat71.7 g
Sukker20.2 g
Protein41.2 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Steg løg og ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak hvidløg og løg fint. Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let gennemsigtige. Tilsæt tomatpuré, og steg i yderligere 3-4 min.

Lav risotto
2

Lav risotto Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil væden er absorberet og risene er ‘al dente’. TIP: ‘Al dente’ betyder, at risene er kogte, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
3

Skær ender af grønne bønner. Halver cherrytomater. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Bag grøntsager
4

Fordel grønne bønner og cherrytomater på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico, olivenolie [½ spsk | 1 spsk], krydr med sukker [½ tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min, når risottoen har 10 min tilbage.

Tilsæt calabresepesto
5

Hak basilikum fint. Hak spinat groft. Tag panden med risotto af varmen. Tilsæt spinat, basilikum (gem lidt til anretning), calabresepesto og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen. Smag til med salt og peber. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen er for tør.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener. Top med grøntsager. Drys med resterende finrevet ost og basilikum.