I humør til udonnudler? Vores Vegetariske udonnudler med rød karry- og sataysauce er indbegrebet af comfort food og asiatiske smage, med rød karrysauce, kokosmælk og peanuts, der giver en herlig pause fra det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
90 ml
Kokosmælk
1 pose
Koriander
1 stk
Zucchini
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
30 g
Rød karrypasta
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Ga-Laksa
1 g
Chiliflager
200 g
Broccolini
100 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til salat
½ dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, halver broccolini.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt Ga-laksa og rød karrypasta, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce, sataysauce og broccolini, og steg i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Hak koriander groft.
Halver lime.
Bland zucchini, koriander, chiliflager, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål lige inden servering.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Tilsæt nudler og pastavand til panden med karrysauce, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.
Anret nudler og sauce i skåle.
Top med zucchinisalat.
Drys med peanuts.