
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
'Dan dan'-nudler stammer fra den kinesiske provins Sichuan og består af nudler, som serveres i en krydret sauce eller bouillon. I aften krydrer vi vores bouillon med sojasauce, tahini, ingefærkrydderi og miso. Vi server nudler og stegt pak choi i den fantastiske bouillon, og topper med hoisinstegt plantefars, chili-hvidløgsolie, frisk koriander og crunchy peanuts.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
½ g
Chiliflager
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Sesam, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
30 g
Misopasta
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pak choi
25 g
Tahini
(Indeholder: Sesam)
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
150 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
3 dl
Vand (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt plantefars, gulerod, hoisinsauce og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og steg i 4-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål med låg.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Hak pak choi groft.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg pak choi og Ginger Ninja i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce, tahini, misopasta og vand i [3 dl | 6 dl], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt nudler lige inden servering, og vend sammen.

Anret nudler og bouillon i skåle.
Top med plantefars.
Dryp med chili-hvidløgsolie.
Drys med koriander og peanuts.