Skip to main content
Vegetarisk halloumiburger
Vegetarisk halloumiburger

Vegetarisk halloumiburger

med syltet grøntsagssalsa og sprøde fritter

Ost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede kartoffel- og pastinakfritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i burgeren, og send smagsløgene helt til tops!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

200 g

Halloumi

(Indeholder: Mælk)

60 g

Blandet salat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Mynte

1 stk

Agurk

500 g

Kartofler

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Løg

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

3 tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)4293 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt45.7 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat118 g
Sukker28.5 g
Protein35.3 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak agurk og mynte fint.

Skyl salat.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker, hvidvinseddike og vand i en lille gryde.

Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.

Reducer eddike i 5-7 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.

Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.

Steg halloumi
5

Skær halloumi i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg halloumi i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med aioli.

Fyld med salat, halloumi og agurkesalat.

Server med fritter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image