topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burittobowl

Vegetarisk burittobowl

med stegt plantefars og søde kartoffeltern

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger plantefars og peberfrugt, og smager til med Tex-Mex krydderier. Vi bygger vores vegetariske burritobowl med bulgur, ovnbagte søde kartofler, limedressing og en skøn salsa med cherrytomater, forårsløg og lime.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten
Byg
Soja
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

½ dåse

Tomatpuré

200 g

Spidskål

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)542 kcal
Energi (kJ)2267 kJ
Fedt20.7 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat50.9 g
Sukker19.8 g
Protein27.8 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at bulguren er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint. 

Skær lime i både.

Snit spidskål fint.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt plantefars, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Tex-Mex, tomatpuré [½ dåse, 2P], halvdelen af chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 2 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav salsa
4

Imens, bland tomat, forårsløg, et stort skvæt limesaft og sukker [½ tsk | 1 tsk] i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Bland limedressing
5

Bland yoghurt, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend spidskål med limedressing [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med spidskål, plantefars, salsa og limedressing.

Drys med resterende chiliflager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image