Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Vegetarisk burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burger

Vegetarisk burger

med sojamarinerede svampe og estragonkrydret mayonnaise

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på vegetariske burgers med masser af spændende tilbehør. Vores velsmagende burgers toppes med sojamarinerede stegte svampe, syltede rødløg, og frisk og smuk rucola. Vi serverer vores fantastiske burgers sammen med hjemmelavede fritter, krydrede med vores færdiglavede krydderiblanding Panamad og en cremet estragonkrydret mayonnaise!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

4 g

Panamad

½ stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

1 pose

Estragon

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

100 g

Champignon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Plantebaseret bøf

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Briocheboller

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 3)

3 spsk

Vand* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)343 kcal
Energi (kJ)1434 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat31.9 g
Sukker4.2 g
Protein8.5 g
Salt2.5 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike og et nip sukker* og salt* i en lille skål. Tilsæt nok vand*, så løgene er dækket. Hak estragon fint. Bland mayonnaise, estragon og et nip salt* og peber* i en lille skål. Skyl rucola under koldt vand* i en si.

Steg svampe
3

Skær svampe [½ stk, 2P] i tynde skiver. Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 4-5 min. Tilsæt sojasauce og et nip salt* og peber*, og steg videre i 2 min. Overfør til en tallerken.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 2-3 min på hver side. Drys med finrevet ost [½ pakke, 2P], når der er 2 min tilbage. TIP: Dæk panden til med sølvpapir, så osten smelter hurtigere.

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 1-2 min, eller indtil gennemvarme. Hæld væde fra rødløg.

Server
6

Smør boller med estragonmayo. Fyld med bøf, svampe, rødløg og rucola. Server med fritter.