HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Burger
topBanner
Vegetarisk burger

Vegetarisk burger

med sojamarinerede svampe og estragonkrydret mayonnaise

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en lækker opskrift på vegetariske burgers med masser af spændende tilbehør. Vores velsmagende burgers toppes med sojamarinerede stegte svampe, syltede rødløg, og frisk og smuk rucola. Vi serverer vores fantastiske burgers sammen med hjemmelavede fritter, krydrede med vores færdiglavede krydderiblanding Panamad og en cremet estragonkrydret mayonnaise!

Tags:Vegetarisk
Allergener:sulfitterægsennepglutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Kartofler

4 g

Panamad

½ stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

1 pose

Estragon

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

100 g

Champignon

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

10 g

Plantebaseret bøf

(Indeholdergluten, soja)

40 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

efter behov

Briocheboller

(Indeholderæg, sennep, gluten, mælkKan indeholdesoja, sesam)

3 spsk

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 3)

Vand* (trin 2)

Sukker* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)342.77 kcal
Energi (kJ)1434.1497 kJ
Fedt19.7002 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat31.915 g
Sukker4.2 g
Protein8.5 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Panamad og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og sprøde.

2

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike og et nip sukker* og salt* i en lille skål. Tilsæt nok vand*, så løgene er dækket. Hak estragon fint. Bland mayonnaise, estragon og et nip salt* og peber* i en lille skål. Skyl rucola under koldt vand* i en si.

3

Skær svampe [½ stk, 2P] i tynde skiver. Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 4-5 min. Tilsæt sojasauce og et nip salt* og peber*, og steg videre i 2 min. Overfør til en tallerken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer i 2-3 min på hver side. Drys med finrevet ost [½ pakke, 2P], når der er 2 min tilbage. TIP: Dæk panden til med sølvpapir, så osten smelter hurtigere.

5

Varm boller i ovnen i 1-2 min, eller indtil gennemvarme. Hæld væde fra rødløg.

6

Smør boller med estragonmayo. Fyld med bøf, svampe, rødløg og rucola. Server med fritter.