Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Vegetarisk auberginepizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk auberginepizza

Vegetarisk auberginepizza

med karamelliseret løg og revet mozzarella

Her frister vi med en skøn opskrift på velsmagende auberginepizza med karamelliserede løg og mozzarella. En fantastisk smagsoplevelse, hvor vi bygger pizza med ovnbagt aubergine og cremet mozzarella. Imens pizzaen bobler i ovnen, karamelliserer vi løg, og derefter laver vi en sprød salat med rucola og balsamico. Vi topper pizzaen med cremet aioli!

Tags:
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Aubergine

1 stk

Løg

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

2 g

Middelhavsdrøm

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1220 kcal
Energi (kJ)5105 kJ
Fedt65.04 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat109.75 g
Sukker20 g
Protein34.02 g
Salt4.3 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine i tynde skiver. Vend aubergine med olivenolie [2 spsk | 4 spsk], Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i en skål. Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir, og bag øverst i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Skær løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. Bland tomatpuré, vand [1/2 dl | 1 dl] og et stort nip salt og peber.

Bag pizza
3

Tag bagepladen med bagt aubergine ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på samme bageplade, og smør med tomatsauce. Drys med revet mozzarella, og top med aubergine. Bag pizza øverst i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden.

Steg løg
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min, eller indtil bløde. Sænk til middel varme. Tilsæt halvdelen af balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker [2 tsk I 4 tsk] og vand [2 spsk I 4 spsk], og steg i 3 min, eller indtil karamelliseret.

Lav vinaigrette
5

Bland resterende balsamico med olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en stor skål. Vend rucola i skålen, og krydr med et nip peber.

Server
6

Tag pizza ud af ovnen. Top med løg, aioli, finrevet ost og en smule rucola. Skær pizza ud i mindre stykker. Server med resterende rucola.