Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Vegetarisk auberginepizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk auberginepizza

Vegetarisk auberginepizza

med karamelliserede løg og revet mozzarella

Her frister vi med en skøn opskrift på velsmagende auberginepizza med karamelliserede løg og mozzarella. En fantastisk smagsoplevelse, hvor vi bygger pizza med ristet aubergine og cremet mozzarella. Imens pizzaen bobler i ovnen, karamelliserer vi løg med balsamico, og derefter laver vi en sprød salat med rucola og vinaigrette. Vi topper pizzaen med cremet hvidløgsfraiche!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

1 stk

Aubergine

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

2 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1049 kcal
Energi (kJ)4391 kJ
Fedt46.48 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat110.14 g
Sukker19.8 g
Protein31.71 g
Salt3.8 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær aubergine i tynde skiver. Vend aubergine med olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* i en skål. Fordel på en anden bageplade, og bag øverst i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Steg hvidløg
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Overfør til en lille skål, og bland med fraiche [1/2 pakke, 2P]. Krydr med et nip salt* og peber*.

Bag pizza
3

Bland tomatpuré, vand* [1/2 dl I 1 dl] og et nip salt* og peber* i en skål. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på den varme bageplade, og smør med tomatsauce. Drys med revet mozzarella, og top med bagt aubergine. Bag pizza øverst i ovnen i 12-15 min, eller indtil dejen er gylden og osten bobler.

Steg løg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min, eller indtil bløde. Skru ned til middel varme. Tilsæt halvdelen af balsamico, sukker* [2 tsk I 4 tsk] og vand* [2 spsk I 4 spsk], og steg i 3 min, eller indtil karamelliseret.

Lav vinaigrette
5

Bland resterende balsamico med olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* i en stor skål. Vend rucola i skålen, og krydr med et nip peber*.

Server
6

Tag pizza ud af ovnen. Top med løg, hvidløgsdressing og en smule rucola. Skær pizza ud i mindre stykker. Server med resterende rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image