Skip to main content
Valnøddepaneret hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøddepaneret hvid fisk

Valnøddepaneret hvid fisk

med rosmarinrodfrugter og sprød glaskålssalat

Kuller er en torskefisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagt rødbede, pastinak og gulerod med rosmarin, en frisk salat med pære og glaskål, og en cremet sennepsdressing med fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Milk
Senf
Tree nuts
Gluten
Hvede
Pesce

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

1 stk

Rosmarin

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

½ stk

Glaskål, hvid

75 ml

Fraiche

15 g

Sennep

20 g

Valnødder

25 g

Panko

250 g

Kuller

2 stk

Pastinak

2 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2671 kJ
Kalorier (kcal)638 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat68.6 g
Sukker34.9 g
Kostfibre17.9 g
Protein40.3 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Lav rosmarinrodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær pastinak og gulerod (uskrællet) i stave.

Skær rødbede (uskrællet) i både.

Hak rosmarin fint.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav pæresalat
2

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Skyl salat.

Kom salat, pære, glaskål og et nip salt og peber en mellemstor skål.

Vend sammen lige inden servering.

TIP: Tilføj eventuelt en smule olivenolie.

Lav sennepsdressing
3

Bland sennep, fraiche, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered panering
4

Hak valnødder fint.

Bland panko, valnødder, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rosmarinrodfrugter, fisk og pæresalat på tallerkener.

Server med sennepsdressing.