Kuller er en torskefisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagt rødbede, pastinak og gulerod med rosmarin, en frisk salat med pære og glaskål, og en cremet sennepsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
1 stk
Rosmarin
60 g
Blandet salat
1 stk
Pære
½ stk
Glaskål, hvid
75 ml
Fraiche
15 g
Sennep
20 g
Valnødder
25 g
Panko
250 g
Kuller
2 stk
Pastinak
2 stk
Rødbede
½ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til panering
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær pastinak og gulerod (uskrællet) i stave.
Skær rødbede (uskrællet) i både.
Hak rosmarin fint.
Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.
Skyl salat.
Kom salat, pære, glaskål og et nip salt og peber en mellemstor skål.
Vend sammen lige inden servering.
TIP: Tilføj eventuelt en smule olivenolie.
Bland sennep, fraiche, sukker og et nip salt og peber i en lille skål.
Hak valnødder fint.
Bland panko, valnødder, salt og olivenolie i en mellemstor skål.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret rosmarinrodfrugter, fisk og pæresalat på tallerkener.
Server med sennepsdressing.