
Nem og velsmagende aftensmad med stegte svinekoteletter. Vi knuser kartofler og drysser med ost og vender peberfrugt med vores særlige Hello Sunrise krydderi og bager det i ovnen. Imens laver vi en sprød rødkålssalat og en dejlig syrlig smørsauce. Hurtigt og velsmagende til weekenden, eller til en festlig hverdagsaften!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
1 stk
Peberfrugt
2 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
250 g
Svinekotelet, urtemarineret
4 g
Bouillon
1 stk
Citrusfrugt
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Purløg
1 stk
Små kartofler, forkogte
150 g
Rødkål, skåret
¼ tsk
Salt til kartofler
½ dl
Vand til sauce
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til sauce
½ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fordel kartofler på den ene halvdel af en bageplade med bagepapir. Knus kartofler med bunden af et glas. Dryp med en smule olivenolie, og top med finrevet ost. Krydr med salt og et nip peber.
Skær peberfrugt i kvarte.
Fordel peberfrugt på den anden side af bageplade.
Vend peberfrugt med en smule olivenolie og Hello Sunrise.
Bag i ovnen i 20-25 min.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, halver citrusfrugt.
Hak purløg fint.
Bland vand, bouillon, et stort skvæt citrusfrugtsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på den ene side.

Vend svinekød, og sænk til middel varme.
Hæld bouillonblanding og smør over svinekød, og lad simre i 3-4 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Imens, bland rødkål, et skvæt resterende citrusfrugtsaft, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Bland fraiche, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Anret kartofler, peberfrugt og svinekød på tallerkener.
Top svinekød med smørsauce og kartofler med dressing.
Server med salat.