Prosciuttopizza med trøffel og rucola
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttopizza med trøffel og rucola

Prosciuttopizza med trøffel og rucola

med ostetoppet broccolini og tomatsalat

Når du har lyst til at forkæle dig selv og dine medspisende med en italiensk festmiddag, så prøv vores herlige prosciuttopizza toppet med frisk rucola, finrevet ost og trøffelolie. Server med en enkel tomatsalat med balsamico, og brunet broccolini med finrevet ost.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Tomatpuré

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

50 g

Prosciutto

40 g

Rucola

8 ml

Trøffelolie

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

200 g

Broccolini

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5878 kJ
Kalorier (kcal)1405 kcal
Fedt39.5 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat200.8 g
Sukker18.8 g
Protein64.4 g
Salt10.1 g

Fremgangsmåde

Forbered pizzadej
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.

Overfør til en bageplade med bagepapir. 

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Forbered topping
2

Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.

Skyl rucola.

Bag pizza
3

Top pizzadej med tomatsauce og gouda, og dryp kanterne med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Forbered råvarer
4

Imens, skær tomat i skiver.

Bland balsamico, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.

Riv basilikum i grove stykker.

Steg broccolini
5

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccolini i 5-6 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Server
6

Top pizza med prosciutto, rucola, trøffelolie og halvdelen af finrevet ost.

Anret tomat på en tallerken, dryp med balsamicodressing, og top med basilikum.

Anret broccolini på samme tallerken, og top med resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image