Når du har lyst til at forkæle dig selv og dine medspisende med en italiensk festmiddag, så prøv vores herlige prosciuttopizza toppet med frisk rucola, finrevet ost og trøffelolie. Server med en enkel tomatsalat med balsamico, og brunet broccolini med finrevet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Tomatpuré
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
50 g
Prosciutto
40 g
Rucola
8 ml
Trøffelolie
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
200 g
Broccolini
2 stk
Tomat
1 pose
Basilikum
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 spsk
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Rul pizzadej ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Bland tomatpuré, Souvlaki-krydderi, vand, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Top pizzadej med tomatsauce og gouda, og dryp kanterne med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, skær tomat i skiver.
Bland balsamico, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
Riv basilikum i grove stykker.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccolini i 5-6 min, eller indtil mør.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!
Top pizza med prosciutto, rucola, trøffelolie og halvdelen af finrevet ost.
Anret tomat på en tallerken, dryp med balsamicodressing, og top med basilikum.
Anret broccolini på samme tallerken, og top med resterende finrevet ost.