Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Tortelloni con melanzane
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni con melanzane

Tortelloni con melanzane

med radicchiosalat og frisk basilikum

Har du aldrig hørt om melanzane? Det er faktisk bare det italienske ord for aubergine! Vores lækre pastaret består af tortelloni blandet med ovnbagt aubergine, rødløg, hvidløg, timian, tomatpuré og ricotta. Vi serverer vores pasta med en sød og syrlig radicchio- og æblesalat, og så topper vi med frisk basilikum.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Aubergine

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

½ dåse

Tomatpuré

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

12.5 g

Honning

1 stk

Citron, økologisk

½ pose

Basilikum

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)619 kcal
Energi (kJ)2591 kJ
Fedt18.4 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat84 g
Sukker29.4 g
Protein22.66 g
Salt3.2 g

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Tænd ovnen på 240°C/ 220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær aubergine i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprød og mør.

Forbered råvarer
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak timian fint. Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. TIP: Hold længst op på timianstilken, og træk fingrene ned langs stilken for at frigøre bladene.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Bland salat
4

Hak radicchio [1/2 stk, 2P] groft. Skæt æble i tynde, halve skiver. Skær citron i både. Bland olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk], honning [½ pakke, 2P], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt* [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber* i en stor skål. Tilsæt radicchio, salat og æble lige inden servering.

Lav sauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og timian i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P], pastavand, grøntsagsbouillon, ricotta og et nip peber*, og lad simre i 3 min. Tilsæt pasta og aubergine, og vend sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret tortelloni con melanzane i dybe tallerkener. Top med basilikum og chiliflager. Server med radicchiosalat.