topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tomatgryde

Tomatgryde

med kikærter & persille-hvidløgsbrød

I aften laver i en super lækker tomatgryderet med kikærter og masser af lækre egyptiske krydderier. Sprøde persille- hvidløgsbrød er et perfekt tilbehør.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Peberfrugt

1 pakke

Kikærter

15 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

4 g

Saha-Ras

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Bredbladet persille

½ g

Chiliflager

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)300 kcal
Energi (kJ)1256 kJ
Fedt14 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat25.8 g
Sukker9.2 g
Protein10.9 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i 2 cm tern. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Tag smør* ud af køleskabet.

Steg peberfrugt
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt, Saha-Ras og Dukkah-godt under omrøring i 3-4 min.

Lav tomatgryde
3

Skru lidt ned for varmen, tilsæt kikærter, hakkede tomater, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager. Lad simre i 10-15 min. Tilsæt ekstra chiliflager efter behov.

Bland hvidløgssmør
4

Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2 pers.] fint. Bland en klat smør*, hvidløg og halvdelen af persille med et nip salt* og peber* i en lille skål. Tilsæt resterende persille til panden (gem lidt til anretning).

Varm brød
5

Skær brød [½ stk, 2 pers.] over på langs, og smør med hvidløgssmør. Læg på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-7 min.

Server
6

Anret tomatgryde i dybe tallerkener. Server med hvidløgsbrød. Top med resterende persille.