topBanner
Thaisalat med and

Thaisalat med and

Tag på en kulinarisk tur til Thailand, hvor din saftige juleand kommer i godt selskab med alt fra den sprøde rødkål til de små sesamfrø. 42% af os har andestegsrester, og er vi ikke enige om, at det smager alt for godt til at gå til spilde?

Tags:Jul

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid10 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit spidskål, rødkål og forårsløg fint.

2

Vend grøntsagerne sammen med sojasauce, sukker, saften fra lime og halvdelen af sesamfrøene.

3

Vend dit stegte andebryst sammen med salaten.

4

Drys med de resterende sesamfrø og koriander.