topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk vegetarwok

Thailandsk vegetarwok

med stegte basmatiris og friske sukkerærter

Aftenens kulinariske rejse går til Thailand! Vi steger peberfrugt, forårsløg, gulerod og hvidløg, og blander med basmatiris, ananas, sojasauce og asiatisk woksauce. Vi serverer vores thailandske vegetarwok med friske slikærter og en crunchy cashew/chili-topping.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Selleri
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Ananas

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Forårsløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

½ stk

Rød chili

20 g

Cashewnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)588 kcal
Energi (kJ)2459 kJ
Fedt18.2 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat89.3 g
Sukker24.8 g
Protein15 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris, grøntsagsbouillon og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 9-10 min, eller indtil næsten færdig. Overfør til en dyb tallerken, og lad køle af. OBS: Risene tilberedes færdig i trin 4.

Steg ananas
2

Skræl ananas, og skær i 1 cm tern. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg ananas i 3-4 min, eller indtil brunet. Tag panden af varmen, og overfør ananas til en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skær peberfrugt i 2 cm tern. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.

 

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min. Tilsæt gulerod, hvidløg og halvdelen af sukkerærter, og steg videre i 1-2 min. Tilsæt sojasauce, asiatisk woksauce, vand* [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og ris til stegepanden, og steg i 4-5 min, eller indtil risene er møre. Tilsæt ananas, når der er 1 min tilbage. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risene er for tørre.

 

Hak nødder
5

Hak resterende sukkerærter groft. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner og hak fint. Hak cashewnødder groft. Bland chili, cashewnødder, det grønne forårsløg, olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt* i en lille skål. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

Server
6

Anret wok i dybe tallerkener. Top med sukkerærter og cashewnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image