topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk vegetargryde

Thailandsk vegetargryde

med veganske strimler og chili-peanutolie

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Thailand og vi frister med en fantastisk vegetargryde med masser af dejlige ingredienser. Vi fylder vores gryde med veganske strimler, løg, gulerod, pak choi og masser af skønne krydderier. Perfekt tilbehør er ris og chili-peanutolie.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

80 g

Sød chilisauce

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

200 g

Veganske strimler

(Indeholder Soja)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3378 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat97.7 g
Sukker29.9 g
Protein26.8 g
Salt7.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave. 

Hak pak choi groft. 

Steg veganske strimler
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg veganske strimler, rødløg, gulerod og pak choi med Ginger Ninja og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
4

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce, hvidløg, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Lav chili-peanutolie
5

Imens, bland chiliflager [1/2 pakke, 2P], peanuts og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret ris, veganske strimler, grøntsager og sauce i dybe tallerkener. 

Top med chili-peanutolie.