
Når du gerne vil have aftensmad i en fart men ikke vil gå på kompromis med smag og tekstur, så er denne skønne ret lige noget for dig! Vi Laver en lækker karrysauce, som vi bager i ovnen sammen med gyoza og serverer med luftige ris og topper med spicy hvidløgsolie og forårsløg for ekstra knas.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
30 g
Rød karrypasta
1 stk
Pak choi
1 stk
Løg
180 ml
Kokosmælk
30 g
Fish sauce
(Indeholder: Soja, Fisk)
150 g
Jasminris
1 stk
Citrongræs
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
1 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til chiliolie
1 dl
Vand til sauce
½ dl
Vand til gyoza

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, skær løg i tynde halve skiver.
Hak tomat og pak choi groft.
Bank citrongræs med en kagerulle.

Bland chiliflager, hvidløg og olivenolie i en lille skål.
Fjern citrongræs fra fadet.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Imens, snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.

Bland kokosmælk, karrypasta, fiskesauce og vand i et ildfast fad.
Vend pak choi, løg, citrongræs og tomat i fadet, og fordel gyoza jævnt med samlingen nedad.
Dæk med sølvpapir, og bag i 15 min.
Fjern sølvpapir, og bag yderligere 10-15 min, eller indtil gyozaen og grøntsagerne er møre og saucen let tyknet.

Anret ris og 'one pan' i dybe tallerkener.
Top med hvidløgsolie.
Drys med forårsløg.