
Lad os friste med en hurtigt thailandsk svinekødswok i aften. Vi steger kød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksauce og fishsauce. Vi serverer vores skønne thailandsk svinekødswok i dybe tallerkener, og så er maden klar til at nydes!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
15 g
Fish sauce
(Indeholder: Soja, Fisk)
150 g
Jasminris
250 g
Hakket svinekød
75 g
Grønne bønner
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Soja, Gluten, Sesam, Hvede)
1 stk
Chili
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
½ stk
Porre
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Skær ender af grønne bønner, og del på midten.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg grønne bønner, porre og chili i 1-2 min.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt hakket svinekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce, kyllingebouillon og vand, og steg i yderligere 1 min.

Anret ris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og grøntsager.