Lad os friste med en hurtigt thailandsk svinekødswok i aften. Vi steger kød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksauce og fishsauce. Vi serverer vores skønne thailandsk svinekødswok i dybe tallerkener, og så er maden klar til at nydes!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 g
Fish sauce
150 g
Jasminris
250 g
Hakket svinekød
75 g
Grønne bønner
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Asiatisk woksauce
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
½ stk
Porre
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Skær ender af grønne bønner, og del på midten.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg grønne bønner, porre og chili i 1-2 min.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Tilsæt hakket svinekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce, kyllingebouillon og vand, og steg i yderligere 1 min.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og grøntsager.