Skip to main content
Thai-inspireret svinekødswok
Thai-inspireret svinekødswok

Thai-inspireret svinekødswok

med frisk chili og sprøde grønne bønner

Lad os friste med en hurtigt thailandsk svinekødswok i aften. Vi steger kød, grønne bønner, rødløg og chili, og krydrer med asiatisk woksauce og fishsauce. Vi serverer vores skønne thailandsk svinekødswok i dybe tallerkener, og så er maden klar til at nydes!

Tags:
Hurtig
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Pesce
Gluten
Sesamzaad
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Fish sauce

150 g

Jasminris

250 g

Hakket svinekød

75 g

Grønne bønner

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Asiatisk woksauce

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2768 kJ
Kalorier (kcal)662 kcal
Fedt20.6 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker19.2 g
Kostfibre6.9 g
Protein34.6 g
Salt6.3 g
Potassium93.8 mg
Calcium28 mg
Iron0.7 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Skær ender af grønne bønner, og del på midten.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Steg grøntager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg grønne bønner, porre og chili i 1-2 min.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg hakket kød
4

Tilsæt hakket svinekød, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt asiatisk woksauce, fish sauce, kyllingebouillon og vand, og steg i yderligere 1 min.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød og grøntsager.