Cacio e pepe-inspireret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cacio e pepe-inspireret kylling

med kartoffelmos og frisk rucolasalat

Cacio e pepe er en klassisk italiensk pastaret med masser af ost og friskstødt sort peber. Her har vi lånt den vidunderlige sauce til vores stegte kyllingebryst, som serveres med cremet kartoffelmos og frisk rucolasalat. Mamma mia, dét kan altså noget!

Allergener:
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Kyllingefond

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Citron

½ pose

Bredbladet persille

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2888 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt32.7 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker8.6 g
Protein46 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Lav mos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

2

Imens, hak persille groft.

Skær citron i både.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og hold varm. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, finrevet ost, kyllingebouillon og et stort nip peber.

Kog op, og sænk til lav varme. Lad simre i 2-3 min, indtil tyknet.

5

Bland olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Skyl rucola.

Bland rucola i skålen med dressing lige inden servering.

6

Anret kylling, mos og salat på tallerkener.

Top kylling og mos med sauce.

Drys med persille, og server med citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image