
Sydamerikansk chorizosandwich
med søde kartofler og friskrørt chimichurri
Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften bygger vi en fantastisk sandwich med aioli, chorizo, cherrytomater, agurk og en dejlig friskrørt chimichurri med hvidløg, persille, forårsløg og lime. Vidunderligt tilbehør er sprøde søde kartoffelbåde og en avocadosalat med majs.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
450 g
Sød kartoffel
4 g
Panamad
1 dåse
Majs
1 stk
Lime
1 stk
Forårsløg
1 stk
Avocado
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
250 g
Cherrytomater
1 stk
Agurk
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Imens, hæld væde fra majs.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Rist majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Imens, halver lime.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Bland smuldret salatost, majs, avocado og det hvide forårsløg i en mellemstor skål.
Tilsæt limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og rør rundt.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Bland hvidløg, persille, det grønne forårsløg, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og resterende limesaft i en lille skål.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og rør rundt.
Halver chorizo på langs, og placer på bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage.
Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min, eller indtil chorizoen er gennemtilberedt, brødet er gennemvarmet og kartoflerne er møre.
Imens, skær cherrytomater i kvarte.
Skær agurk i tynde skiver.
Del brød på langs, og smør med en smule aioli.
Fyld med chorizo, cherrytomater og agurk.
Top med chimichurri.
Server med søde kartofler, avocadosalat og resterende aioli.