Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Sydamerikansk chorizosandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydamerikansk chorizosandwich

Sydamerikansk chorizosandwich

med søde kartofler og friskrørt chimichurri

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften bygger vi en fantastisk sandwich med aioli, chorizo, cherrytomater, agurk og en dejlig friskrørt chimichurri med hvidløg, persille, forårsløg og lime. Vidunderligt tilbehør er sprøde søde kartoffelbåde og en avocadosalat med majs.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

1 dåse

Majs

1 stk

Lime

1 stk

Forårsløg

1 stk

Avocado

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

250 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1501 kcal
Energi (kJ)6282 kJ
Fedt91.6 g
Mættet fedt22.2 g
Kulhydrat127.1 g
Sukker25.1 g
Protein39.6 g
Salt6.6 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Rist majs i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Imens, halver lime.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Lav avocadosalat
3

Bland smuldret salatost, majs, avocado og det hvide forårsløg i en mellemstor skål. 

Tilsæt limesaft [1/2 tsk I 1 spsk], olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og rør rundt.

Lav chimichurri
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Bland hvidløg, persille, det grønne forårsløg, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og resterende limesaft i en lille skål.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og rør rundt.

Varm chorizo og brød
5

Halver chorizo på langs, og placer på bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage.

Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min, eller indtil chorizoen er gennemtilberedt, brødet er gennemvarmet og kartoflerne er møre. 

Imens, skær cherrytomater i kvarte.

Skær agurk i tynde skiver.

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule aioli. 

Fyld med chorizo, cherrytomater og agurk.

Top med chimichurri.

Server med søde kartofler, avocadosalat og resterende aioli.