topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekød i tomatsauce

Svinekød i tomatsauce

med penne & ovnbagte grøntsager

Alle små og store børn elsker pasta med tomatsauce. I aften laver vi den på en anderledes måde med svinekød, spinat og ovnbagte tomater og løg. Pasta penne sørger for, at hver mundfuld er fyldt med masser af smag.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

300 g

Svineschnitzel

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Spinat

½ pakke

Hakkede tomater

20 g

Finrevet ost

250 g

Penne

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)242 kcal
Energi (kJ)1014 kJ
Fedt7.84 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat8.9 g
Sukker6.7 g
Protein31.75 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær tomat i 2 cm tern. Skær rødløg i 2 cm brede både.


Bag grøntsager
2

Fordel tomat og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.

Kog pasta
3

Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente. Hæld vand fra. Skær svinekød i 1 cm tern. 

Lav sauce
4

Opvarm en stor klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min. Tilsæt rødvinssauce og hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre indtil grøntsagerne er færdige. Tilsæt grøntsager og spinat til stegepanden. Krydr med et nip chiliflager, salt* og peber*. 

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost.