
Sur-sød kylling
med bulgur & ananas
I aften laver vi kylling, peberfrugt, ananas og cashewnødder tilberedt i en super lækker sød-sur sauce. Lækkert tilbehør er bulgur, som får ekstra god smag af kraftig bouillon.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Rød peberfrugt
25 g
Ketchup
30 g
Hoisinsauce
25 ml
Hvidvinseddike
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Cashewnødder
170 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Forårsløg
280 g
Kyllingebryst
50 g
Ananas
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 tsk
Sukker
½ dl
Vand
Fremgangsmåde
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste), bulgur og bouillon i kog. Kog i 9-10 min. Hæld overskydende vand fra.
Hak peberfrugt fint. Skær rødløg i 2 cm brede både. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern. Hak forårsløg fint. Hak cashewnødder. Skær kylling i 2 cm store stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min under omrøring. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt rødløg, peberfrugt, ananas og cashewnødder, og steg i 2-3 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, ketchup, hoisinsauce, hvidvinseddike, sukker* og vand* [50 ml, 2 pers. | 100 ml, 4 pers.] i en lille skål.
Hæld sauce over kylling og grøntsager, og lad simre i 1-2 min.
Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med kylling. Drys med forårsløg.