topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sur-sød kylling

Sur-sød kylling

med bulgur & ananas

I aften laver vi kylling, peberfrugt, ananas og cashewnødder tilberedt i en super lækker sød-sur sauce. Lækkert tilbehør er bulgur, som får ekstra god smag af kraftig bouillon.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

25 g

Ketchup

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Hvidvinseddike

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Cashewnødder

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Forårsløg

280 g

Kyllingebryst

50 g

Ananas

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)534 kcal
Energi (kJ)2235 kJ
Fedt7.56 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat61.98 g
Sukker6 g
Protein46.35 g
Salt0.5 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste), bulgur og bouillon i kog. Kog i 9-10 min. Hæld overskydende vand fra.

Forbered råvarer
2

Hak peberfrugt fint. Skær rødløg i 2 cm brede både. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern. Hak forårsløg fint. Hak cashewnødder. Skær kylling i 2 cm store stykker på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min under omrøring. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt rødløg, peberfrugt, ananas og cashewnødder, og steg i 2-3 min. 

Bland sur-sød sovs
4

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, ketchup, hoisinsauce, hvidvinseddike, sukker* og vand* [50 ml, 2 pers. | 100 ml, 4 pers.] i en lille skål.

Tilsæt sur-sød sauce
5

Hæld sauce over kylling og grøntsager, og lad simre i 1-2 min.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med kylling. Drys med forårsløg.