HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSur Sød Kylling
topBanner
Sur-sød kylling

Sur-sød kylling

med bulgur & ananas

I aften laver vi kylling, peberfrugt, ananas og cashewnødder tilberedt i en super lækker sød-sur sauce. Lækkert tilbehør er bulgur, som får ekstra god smag af kraftig bouillon.

Tags:Hurtig
Allergener:bløddyrglutensesamsojasulfitternødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Rød peberfrugt

25 ml

Ketchup

20 g

Hoisinsauce

(Indeholderbløddyr, gluten, sesam, soja)

170 g

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

280 g

Kyllingebouillon

1 tsk

Cashewnødder

(Indeholdernødder)

½ dl

Bulgur

(Indeholdergluten)

Forårsløg

Kyllingebrystfilet

Ananas

Rødløg

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2234.6741 kJ
Kalorier (kcal)534.1 kcal
Fedt7.56 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat61.9775 g
Sukker6 g
Protein46.35 g
Salt0.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste), bulgur og bouillon i kog. Kog i 9-10 min. Hæld overskydende vand fra.

2

Hak peberfrugt fint. Skær rødløg i 2 cm brede både. Fjern skræl fra ananas, og skær i 1 cm tern. Hak forårsløg fint. Hak cashewnødder. Skær kylling i 2 cm store stykker på et andet skærebræt.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min under omrøring. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt rødløg, peberfrugt, ananas og cashewnødder, og steg i 2-3 min. 

4

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, ketchup, hoisinsauce, hvidvinseddike, sukker* og vand* [50 ml, 2 pers. | 100 ml, 4 pers.] i en lille skål.

5

Hæld sauce over kylling og grøntsager, og lad simre i 1-2 min.

6

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med kylling. Drys med forårsløg.