HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStriploin Steak
topBanner
Striploin steak

Striploin steak

med flødesauce & salviestegt græskar

Premium

Alle har brug for en smule luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med en cremet flødesauce af ost og hvidløg. Som tilbehør laver vi salvie- og hasselnødstegt græskar og rucolasalat med æble. Glem ikke pæn bordopdækning og lækre drikkevarer.

Allergener:mælkægnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ stk

Angus Striploin

1 stk

Butternutsquash

1 pose

Hvidløgsfed

20 g

Salvie

200 ml

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

40 g

Madlavningsfløde

1 stk

Rucola

4 g

Æble

efter behov

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2752.5701 kJ
Kalorier (kcal)657.88 kcal
Fedt45.2095 g
Mættet fedt19.7 g
Kulhydrat25.4686 g
Sukker11.7 g
Protein37.5935 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær butternutsquash [½ stk, 2P] i 1/2 cm tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

2

Skyl rucola under koldt vand*. Hak salvie fint. Hak hasselnødder groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde skiver. Bland æble, rucola, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland salvie og en smule olivenolie* i en lille skål.

3

Top butternutsquash med salvie og hasselnødder, når de har 10 min tilbage af bagetiden.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, revet ost og oksebouillon, og rør rundt. Skru ned til lav varme, og lad simre i 2 min, eller indtil saucen begynder at tykne. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret butternutsquash, bøffer, og rucolasalat på tallerkener. Øs flødesauce over.