topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Striploin steak

Striploin steak

med flødesauce & salviestegt græskar

Alle har brug for en smule luksus, og hvad kan være mere luksuriøst end rigtig lækkert kød med fantastisk tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med en cremet flødesauce af ost og hvidløg. Som tilbehør laver vi salvie- og hasselnødstegt græskar og rucolasalat med æble. Glem ikke pæn bordopdækning og lækre drikkevarer.

Allergener:
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

300 g

Angus Striploin

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Salvie

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

40 g

Rucola

1 stk

Æble

4 g

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)658 kcal
Energi (kJ)2753 kJ
Fedt45.21 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat25.47 g
Sukker11.7 g
Protein37.59 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Bag græskar
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær butternutsquash [½ stk, 2P] i 1/2 cm tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde. 

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola under koldt vand*. Hak salvie fint. Hak hasselnødder groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde skiver. Bland æble, rucola, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland salvie og en smule olivenolie* i en lille skål.

Tilsæt salvie & nødder
3

Top butternutsquash med salvie og hasselnødder, når de har 10 min tilbage af bagetiden.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav flødesauce
5

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, revet ost og oksebouillon, og rør rundt. Skru ned til lav varme, og lad simre i 2 min, eller indtil saucen begynder at tykne. Tilsæt kødsaft fra tallerkenen med bøffer, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret butternutsquash, bøffer, og rucolasalat på tallerkener. Øs flødesauce over.