Striploin steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Striploin steak

Striploin steak

med grønne bønner & baconmos

En luksusret til weekenden, perfekt til gæster, eller bare når du vil forkæle familien. Supermør striploin steak, som I steger lige efter ønske. Lækkert tilbehør er stegte grønne bønner og gulerod, cremet baconmos og en fantastisk pebersauce.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

62.5 g

Bacon, skiver

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Grønne bønner

4 g

Oksebouillon

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.67 spsk

Smør

2 spsk

Mælk

¼ tsk

Salt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)897 kcal
Energi (kJ)3753 kJ
Fedt56.4 g
Mættet fedt29.8 g
Kulhydrat55.68 g
Sukker11.2 g
Protein44.52 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Tag bøffer ud af køleskabet. Bring en stor gryde med vand* i kog. Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. Kog kartofler og hvidløg i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra. Tilsæt smør*, mælk* og salt* (se ingrediensliste), og mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

Lav baconmos
2

Fjern ender fra bønner. Skræl gulerod, og skær i tynde stave. Hak bacon [½ pakke, 2 pers.] fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål. Bland bacon med kartoffelmos, og smag til med salt* og peber*.

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en samme stegepande på høj varme. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Brun i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Steg gulerod & bønner
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme, mens bøfferne hviler. Steg bønner og gulerod i 4-5 min, eller indtil bløde. Smag til med salt* og peber*.

Lav sauce
5

Opvarm madlavningsfløde, oksebouillon og et stort nip peber* i en gryde. Lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet. Tilsæt kødsaft fra bøfferne, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret bøffer, baconmos og grøntsager på tallerkener. Øs sauce over.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image