HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStegt Svinemørbrad Og Rødvinssauce
topBanner
Stegt svinemørbrad og rødvinssauce

Stegt svinemørbrad og rødvinssauce

med ovnbagte kartofler og sprød prosciutto

Premium

Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for vi skal nemlig lave et rigtigt festmåltid! Vi bruner svinemørbrad og lader den derefter stege færdig i ovnen. Samtidig ovnbager vi kartofler toppet med hårdost, steger broccolini og mandler, og laver en skøn rødvinssauce! Vi topper kartoflerne med sprød prosciutto, og så er maden er klar!

Tags:Under 650 kcalHvedefriProteinrigMax 50g kulhydrater
Allergener:SulfitterNødderMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Broccolini

½ stk

Skalotteløg

60 g

Rødvinssauce

(IndeholderSulfitter)

250 g

Svinemørbrad

400 g

Små kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rosmarin

20 g

Mandler

(IndeholderNødder)

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)587 kcal
Energi (kJ)2458 kJ
Fedt24.49 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat44.15 g
Sukker4.8 g
Protein46.81 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag svinemørbrad ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. Drys med finrevet ost efter 15 min.

2

Fordel prosciutto på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. Brun svinemørbrad i 1-2 min på hver side. Overfør til samme bageplade, og bag i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Hak skalotteløg [½ stk, 2P] og rosmarin [½ stilk | 1 stilk] fint. Hak mandler groft. Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg broccolini og mandler i 2-3 min, eller indtil møre og sprøde. Overfør til en tallerken, og krydr med et nip salt og peber.

4

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middel varme. Steg skalotteløg, rosmarin og hvidløg i 1 min. Sænk til middellav varme. Tilsæt rødvinssauce, et skvæt vand [½ dl | 1 dl] og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min.

5

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. Bland rucola med et nip salt og peber og eventuelt en smule olivenolie i en skål. Riv prosciutto i små stykker, og vend med kartofler. Skær svinemørbrad i skiver.

6

Anret kartofler, svinemørbrad og rucola på tallerkener. Top rucola med broccolini og mandler. Øs rødvinssauce over.