HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStegt Steak Og Cremet Spinatsauce
topBanner
Stegt steak og cremet spinatsauce

Stegt steak og cremet spinatsauce

med bagte kartofler og karamelliseret rødløg

Premium

Har I gemt striploin steaks til weekenden? Eller har I valgt at pifte en kedelig ugedag op med vidunderlig luksusmad? Uanset hvilken dag I laver denne ret, kan vi garantere, at I ikke bliver skuffede! Kartoflerne bliver ekstra festlige ved at de serveres med karamelliserede løg og persille. Den traditionelle rødvinssauce er skiftet ud med en fremragende grøn spinatsauce med fløde og hvidløg. Så er det bare at komme i gang i køkkenet, så I straks kan få lov til at nyde dette fantastiske festmåltid!

Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

300 g

Angus Striploin

100 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)833 kcal
Energi (kJ)3487 kJ
Fedt50.37 g
Mættet fedt19.3 g
Kulhydrat55.92 g
Sukker12 g
Protein42.97 g
Salt1.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk] og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

3

Skær skalotteløg i tynde skiver. Hak persille groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm samme stegepande på middel varme. Steg skalotteløg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og spinat, og steg videre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og kødsaft fra foliepakken, og lad simre i 1-2 min på høj varme, eller indtil let tyknet. Smag til med salt og peber. Vend rødløg med færdigbagte kartofler. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret bøffer, kartofler og spinatsauce på tallerkener. Drys med persille.