Stegt rumpsteak og bearnaisedip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt rumpsteak og bearnaisedip

Stegt rumpsteak og bearnaisedip

med bagte gulerødder og gratineret broccoli

I aften byder vi på en yderst luksuriøs og spændende lørdagsret. Vi skal nemlig have super mør, perfekt stegt rumpsteak. Innovativt tilbehør er ostegratinerede kartofler og broccoli og ovnbagte gulerødder med citron og estragon. Vi springer saucen over i aften, og serverer retten med en lækker bearnaisedip.

Tags:
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

3 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Citron

1 pose

Estragon

1 stk

Skalotteløg

300 g

Rumpsteak

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4803 kJ
Kalorier (kcal)1148 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat51.3 g
Sukker18.5 g
Protein44.4 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Halver kartofler (uskrællet), og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bag gulerødder
2

Imens, skær broccoli i 2 cm buketter. 

Halver gulerod (uskrællet) på langs.

Fordel gulerod på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Gratiner kartofler
3

Fordel broccoli på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage. Dryp med olivenolie, og drys finrevet ost.

Steg skalotteløg
4

Skær citron i både.

Hak skalotteløg og estragon fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg skalotteløg i 1-2 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

Imens, bland skalotteløg, sennep [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, halvdelen af estragon og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær bøffer i skiver.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Server
6

Anret bøffer, gulerod, kartofler og broccoli på tallerkener.

Top gulerødder med resterende estragon og bøffer med bearnaisedip.

Server med citronbåde.