En Cubano sandwich kendetegnes ved at den bliver grillet eller stegt på panden. Vores fantastiske variant indeholder pulled pork med Tex-Mex krydderier, aioli, sennep, goudaost, prosciutto og syltet agurk. Vi serverer vores Cubano svinekødssandwich med hjemmelavede kartoffelbåde, karamelliseret løg og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
300 g
Pulled pork
5 g
Tex-Mex
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Kartofler
½ g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
50 g
Prosciutto
1 pose
Koriander
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær agurk i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt chiliflager [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, bland sennep, halvdelen af aioli og et nip salt og peber i en lille skål.
Hæld lage fra agurk.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Del pølsebrød på midten, og smør med aioliblanding.
Top med pulled pork, revet ost, prosciutto og nogle skiver agurk, og luk.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg sandwiches (pres med en palet, så de bliver flade) i 1-2 min på hver side, eller indtil osten er smeltet og brødene er gyldne.
TIP: Steg ad omgange, eller brug to stegepander, hvis der ikke er plads.
Halver sandwiches på bredden, og anret på tallerkener.
Server med kartofler toppet med resterende aioli, rødløg og koriander.