Stegt cubansk pulled pork-sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt cubansk pulled pork-sandwich

Stegt cubansk pulled pork-sandwich

med syltet agurk og ovnbagte kartofler

En Cubano sandwich kendetegnes ved at den bliver grillet eller stegt på panden. Vores fantastiske variant indeholder pulled pork med Tex-Mex krydderier, aioli, sennep, goudaost, prosciutto og syltet agurk. Vi serverer vores Cubano svinekødssandwich med hjemmelavede kartoffelbåde, karamelliseret løg og frisk koriander.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Mælk
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

300 g

Pulled pork

5 g

Tex-Mex

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

50 g

Prosciutto

1 pose

Koriander

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5422 kJ
Kalorier (kcal)1296 kcal
Fedt64.5 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat118.5 g
Sukker17.7 g
Protein58 g
Salt6.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Karamelliser løg
3

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt chiliflager [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav pulled pork
4

Imens, bland sennep, halvdelen af aioli og et nip salt og peber i en lille skål. 

Hæld lage fra agurk.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Steg sandwiches
5

Del pølsebrød på midten, og smør med aioliblanding.

Top med pulled pork, revet ost, prosciutto og nogle skiver agurk, og luk. 

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg sandwiches (pres med en palet, så de bliver flade) i 1-2 min på hver side, eller indtil osten er smeltet og brødene er gyldne.

TIP: Steg ad omgange, eller brug to stegepander, hvis der ikke er plads.

Server
6

Halver sandwiches på bredden, og anret på tallerkener. 

Server med kartofler toppet med resterende aioli, rødløg og koriander.