Skip to main content
Hurtig middelhavskrydret svinekotelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig middelhavskrydret svinekotelet

med citronkartofler og tzatziki

Har du lyst til lynhurtig aftensmad med græske toner, så læs med her! På under 30 min laver vi et herligt måltid med en stegt urtemarineret svinekotelet, tzatziki, tomat-rucolasalat og kogte kartofler vendt med smør og citron. Så bliver det ikke nemmere at drømme sig væk til Kreta!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinekotelet, urtemarineret

1 stk

Små kartofler, forkogte

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Agurk

1 stk

Citron

40 g

Rucola

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til tzatziki

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2386 kJ
Kalorier (kcal)570 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat56.3 g
Sukker7.9 g
Protein31.3 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.

2

Riv hvidløg fint.

Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt. 

Bland agurk, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skyl rucola.

Hak tomat groft.

Bland rucola, tomat, salt og olivenolie i en stor skål.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Halver citron.

Vend smør, salt og et skvæt citronsaft med kartofler lige inden servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

4

Anret svinekød, tzatziki, kartofler og salat på tallerkener.