Skip to main content
Enkel mongolsk oksekødswok

Enkel mongolsk oksekødswok

med friske udonnudler og pak choi

Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Mongolske oksekødswok. Denne nudelwok er fuld af levende smage fra vores spændende sydasiatiske krydderiblanding, Goan Xacuti, sojasauce og sød chilisauce, og vil helt sikkert bringe glæde og 'uhmmm'-lyde til middagsbordet.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

40 ml

Sojasauce

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Løg

1 stk

Forårsløg

220 g

Udonnudler

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citrusfrugt

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

225 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

Energi (kJ)2394 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt23.9 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat55.1 g
Sukker15.8 g
Kostfibre8 g
Protein34.2 g
Kolesterol0.3 mg
Salt4 g
Potassium728.3 mg
Calcium87.7 mg
Iron3.6 mg

Fremgangsmåde

Steg hakket oksekød
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød med løg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog nudler
2

Imens, hak pak choi groft.

Halver citrusfrugt.

Tilsæt pak choi, Goan Xacuti og gulerod til stegepanden, og vend sammen.

Kog nudler i 1 min, eller indtil varme og har skilt sig ad, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler
3

Tilsæt nudler, sød chilisauce, et skvæt citrusfrugtsaft og sojasauce til stegepanden, og fjern den fra varmen.

Snit forårsløg fint.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med peanuts og forårsløg.