Bring lidt spænding til dit middagsbord med vores Mongolske oksekødswok. Denne nudelwok er fuld af levende smage fra vores spændende sydasiatiske krydderiblanding, Goan Xacuti, sojasauce og sød chilisauce, og vil helt sikkert bringe glæde og 'uhmmm'-lyde til middagsbordet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
50 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Løg
1 stk
Forårsløg
220 g
Udonnudler
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
225 g
Hakket oksekød
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med løg og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak pak choi groft.
Halver lime.
Tilsæt pak choi, Goan Xacuti og gulerod til stegepanden, og vend sammen.
Kog nudler i 1 min, eller indtil varme og har skilt sig ad, og hæld vand fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt nudler, sød chilisauce, et skvæt limesaft og sojasauce til stegepanden, og fjern den fra varmen.
Snit forårsløg fint.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis retten ser tør ud.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med peanuts og forårsløg.