Skip to main content
Sprødpaneret svinemørbrad
Sprødpaneret svinemørbrad

Sprødpaneret svinemørbrad

med frisk tagliatelle i cremet baconsauce og broccolini

Lav denne ret når I er ekstra sultne - vi garanterer, at I vil rulle mætte fra bordet! Vi laver paneret og ovnbagt svinemørbrad, som vi serverer med cremet frisk tagliatelle vendt i en forførende sauce af crème fraiche, persille, finrevet ost og sprød bacon. Den lidt tunge pastaret balanceres perfekt med sprød broccolini.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Svinemørbrad

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: cashewnødder, Bløddyr, Mælk, Nødder, Krebsdyr, Æg, Soja, Sennep, Fisk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

140 g

Bacon, tern

200 g

Broccolini

1 stk

Bredbladet persille

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4943 kJ
Kalorier (kcal)1181 kcal
Fedt57 g
Mættet fedt28.2 g
Kulhydrat104.9 g
Sukker10.7 g
Kostfibre6.6 g
Protein65.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6.2 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Paner kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af Mamas Favorit i en tredje dyb tallerken.

Vend svinemørbrad i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Kogevandet skal være salt som havvand.

Bag kød
2

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 17-18 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Imens, hak persille og hvidløg fint.

Hak tomat groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, når kødet har 8 min tilbage.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg og tomat med salt i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt resterende Mamas Favorit, crème fraiche, kyllingebouillon, persille og vand, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Kog pasta og broccolini
4

Imens, kog pasta og broccolini i 2-3 min, eller indtil pastaen er ‘al dente', og hæld vand fra.

Overfør broccolini til en tallerken og pasta til stegepanden med sauce.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt ost og bacon
5

Tag stegepanden af varmen.

Tilsæt finrevet ost og halvdelen af bacon, og vend sammen.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret baconpasta og broccolini i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad og resterende bacon.