HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprøde Salattacos
topBanner
Sprøde salattacos

Sprøde salattacos

med krydret svine- og kalvekød og mild fraiche

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger hakket svine- og kalvekød, løg, gulerødder og peberfrugt, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi blander også en mild fraiche sammen, som får et ekstra twist af lime. Vi bygger vores sprøde salattacos med hele salatblade, majs, hakket svine- og kalvekød, grøntsager, fraiche og chili!

Tags:HurtigOne PanUnder 650 kcal
Allergener:sennepsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

1 stk

Grøn peberfrugt

½ stk

Chili

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

5 g

Tex-Mex

30 g

BBQ-sauce

(Indeholdersennep, sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

150 g

Majs

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2057.3984 kJ
Kalorier (kcal)491.73 kcal
Fedt26.7219 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat28.8615 g
Sukker18.9 g
Protein31.226 g
Salt4.4 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak løg fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

3

Tilsæt majs, Tex-Mex, BBQ-sauce [½ pakke, 2P], kyllingebouillon, et nip chili og vand* [½ dl | 1 dl], og steg videre i 2-3 min. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

4

Bland fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Pluk blade fra hjertesalat.

6

Anret salatblade på tallerkener. Top med hakket kød, limefraiche og resterende chili. Server med resterende limebåde. TIP: Du kan også servere ingredienserne som en salat.