topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde salattacos

Sprøde salattacos

med krydret svine- og kalvekød og mild fraiche

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger hakket svine- og kalvekød, løg, gulerødder og peberfrugt, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi blander også en mild fraiche sammen, som får et ekstra twist af lime. Vi bygger vores sprøde salattacos med hele salatblade, majs, hakket svine- og kalvekød, grøntsager, fraiche og chili!

Tags:
Under 650 kcal
One Pan
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Grøn peberfrugt

½ stk

Rød chili

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

5 g

Tex-Mex

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Majs

1 stk

Salat

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)501 kcal
Energi (kJ)2097 kJ
Fedt27.02 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat28.92 g
Sukker19.1 g
Protein32.8 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hæld væde fra majs.

Steg hakket kød
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt majs, Tex-Mex, BBQ-sauce [½ pakke, 2P], kyllingebouillon, et nip chili og vand* [½ dl | 1 dl], og steg videre i 2-3 min. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Bland limefraiche
4

Bland fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Forbered salat
5

Pluk blade fra hjertesalat.

Server
6

Anret salatblade på tallerkener. Top med hakket kød, limefraiche og resterende chili. Server med resterende limebåde. TIP: Du kan også servere ingredienserne som en salat.