
Sprøde salattacos
med krydret svine- og kalvekød og mild fraiche
Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger hakket svine- og kalvekød, løg, gulerødder og peberfrugt, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi blander også en mild fraiche sammen, som får et ekstra twist af lime. Vi bygger vores sprøde salattacos med hele salatblade, majs, hakket svine- og kalvekød, grøntsager, fraiche og chili!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Gulerod
1 stk
Grøn peberfrugt
½ stk
Rød chili
1 stk
Løg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
5 g
Tex-Mex
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Kyllingebouillon
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Majs
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime, økologisk
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ dl
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde
Hak løg fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hæld væde fra majs.
Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod, peberfrugt og hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt majs, Tex-Mex, BBQ-sauce [½ pakke, 2P], kyllingebouillon, et nip chili og vand* [½ dl | 1 dl], og steg videre i 2-3 min. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Bland fraiche [½ pakke, 2P], et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Pluk blade fra hjertesalat.
Anret salatblade på tallerkener. Top med hakket kød, limefraiche og resterende chili. Server med resterende limebåde. TIP: Du kan også servere ingredienserne som en salat.